Rechercher dans Standen & Landen

23 April 2020

VACATURE: Mandaatassistent Metajuridica (onderzoek en onderwijs in de rechtsgeschiedenis), Vrije Universiteit Brussel (DEADLINE 17 MEI 2020)

(bron afbeelding: Wikimedia Commons)

De vakgroep Metajuridica van de Vrije Universiteit Brussel zoekt per 1 oktober 2020 een nieuwe voltijds assistent (twee jaar, twee keer verlengbaar).

Deze persoon zal een doctoraat voorbereiden in de rechtsgeschiedenis, en bijstand verlenen voor het onderwijs in de vakken Politieke Geschiedenis van België (eerste jaar bachelor in de rechten/eerste jaar bachelor in de criminologische wetenschappen) en Historische en Vergelijkende Inleiding tot het Publiekrecht (eerste jaar bachelor in de rechten).

Een masterdiploma in de rechten met zeer goede resultaten is vereist (ook laatstejaarsstudenten kunnen kandideren). Bijkomende diploma's en internationale ervaring strekken tot aanbeveling.

Meer informatie bij Prof. Frederik Dhondt.

U vindt de vacature hier.

[Le poste en question nécessite une connaissance très avancée du néerlandais, comme la charge d'enseignement comprend des travaux dirigés en néerlandais pour des étudiants de première année.]