Rechercher dans Standen & Landen

4 January 2019

Felicitaties van de Redactie

De redactie feliciteert de laureaat van de TPR-Prijs (Tijdschrift voor Privaatrecht), Sebastiaan Vandenbogaerde, voor zijn artikel "Justice ou liberté ? De impact van de Eerste Wereldoorlog op het Belgische privaatrecht". Sebastiaan Vandenbogaerde deelt de eerste plaats met Michael de Potter de ten Broeck en zijn bijdrage “De overmachts- en de imprevisieleer: één gespleten persoonlijkheid?”.

Sinds 1989 wordt jaarlijks de Prijs van het Tijdschrift voor Privaatrecht uitgereikt. De TPR-Prijs geldt als aanmoediging voor een jonge jurist(e) die de beste rechtsvergelijkende bijdrage van de afgelopen jaargang in het tijdschrift heeft geschreven. De prijs bedraagt thans 2.500 euro.
Meer informatie op de TPR-Prijs hier


La rédaction félicite Sebastiaan Vandenbogaerde, lauréat du prix TPR (Tijdschrijft voor Privaatrecht) avec son article "Justice ou liberté ? De impact van de Eerste Wereldoorlog op het Belgische privaatrecht". Sebastiaan partage la première place avec Michael de Potter de ten Broeck et sa contribution "De overmachts- en de imprevisieleer: één gespleten persoonlijkheid? ".

Depuis 1989, un prix est décerné par le Tijdschrift voor Privaatrecht chaque année. Le prix TPR récompense un(e) jeune juriste pour sa contribution parue dans la revue durant l'année écoulée. Le prix est actuellement de 2 500 euros.
Plus d'information sur le prix TPR ici